FSL Logo

Binnen mijn samenwerking met ArtEZ werd ik gevraagd het logo te ontwerpen voor het Future Story Telling Lab.


“Het Future Storytelling Lab (FSL) is een interdisciplinaire onderzoeksruimte waar 4e jaars bachelorstudenten, masterstudenten en medewerkers van ArtEZ welkom zijn zich te verdiepen in het werken met nieuwe technologieën. Niet alleen dat, maar ook wordt gekeken naar hoe deze technologieën ons wezenlijk anders naar de wereld laten kijken of hoe het werken hiermee zou kunnen bijdragen in het tackelen van de grote “wicked” problems omtrent klimaat, automatisering, inclusie en gelijkheid.” – FSL


Uitgangspunt voor de identiteit was het belang van de fysieke ruimte waarbinnen het onderzoek plaats vindt. Deze ruimte (het FSL) wordt benadrukt door het gebruik van negatieve ruimte in het ontwerp.