ArtEZ Finals

PROMOTIE & CAMPAGNE


Als alumni van ArtEZ Zwolle werd ik gevraagd voor het ontwerp en de campagne van de ArtEZ Finals 2023. Hierbij werkte ik nauw samen met de afstuderende studenten en docenten van alle afdelingen. Binnen dit project was ik verantwoordelijk voor het concept, alle uitingen en de bewegwijzering.
Uitgangspunt van de campagne was het idee van een uitnodiging. Het centrale punt van de campagne was een reeks ansichtkaarten waarin het werk van de student centraal kwam te staan. Hieromheen heb ik een visuele identiteit ontworpen met een museale uitstraling.

PROCES

Binnen het ontwerp staat het werk van de studenten centraal. Het was van belang om het werk te kaderen en te zorgen voor een unieke uitstraling. Daarnaast moest het werk van de studenten voor zichzelf kunnen spreken. De uitgewerkte promotiematerialen creëren deze balans. Zie hieronder een greep uit dit proces.